Update vanuit de bestuurskamer

Beste DOS-WK-ers,


Hierbij een volgende update vanuit het bestuur over onze geliefde korfbalvereniging. Kort na iedere bestuursvergadering houden we hiermee de vereniging op de hoogte van enkele zaken die over de bestuurstafel zijn gekomen.


DOS-WK F3 kampioen

Alle kampioenschappen zijn prachtig. Maar een kampioenschap van de allerjongsten binnen de club is toch wel het meest geweldig. In het Drentse Elim traden deze toppers afgelopen zaterdag 18 maart aan tegen de F1 van Korfbalvereniging Elko. Na een afgetekende 6 - 21 in de wedstrijd en 0 - 2 met strafworpen konden zij de bloemen in ontvangst nemen en begon de zegetocht naar Enschede. Kanjers van de F3: van harte gefeliciteerd!


Handhaving DOS-WK 1

DOS-WK 1 heeft zich met een klasse 23 - 27 overwinning op stadsgenoot NRC’22 gehandhaafd in de Eerste Klasse. Na de 13 - 12 overwinning op Telstar waren we al mooi op koers, echter zorgden problemen met de schotklokken in de Diekmanhal nog wel voor wat commotie. Onze tegenstanders protesteerden namelijk naderhand tegen de gang van zaken. Maar door goed overleg met jury, scheidsrechter en tegenstander in deze situatie van overmacht, heeft het KNKV de juiste beslissing over de situatie genomen: de wedstrijd is gespeeld en de uitslag staat. De gehele DOS-WK selectie en staf: van harte gefeliciteerd met deze fantastische handhaving!


Medische verzoging

Zoals bekend heeft Sandra Rönitz haar taak als Medisch Begeleidster neer moeten leggen vanwege haar eigen gezondheidssituatie. De zoektocht naar een structurele opvolger/ster is in volle gang. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Voor de korte termijn is er gelukkig iemand opgestaan die DOS-WK nog altijd een warm hart toedraagt: Sabrina Ritmeijer. Bij de thuiswedstrijden en, voor zover beschikbaar bij de donderdagtraining, zal zij voorlopig de taak van Sandra overnemen. Sabrina: Top!


Extra steuntje in de rug Vriendenloterij

De Vriendenloterij berichtte ons dat men i.v.m. met de kostbare tijden op dit moment de sportverenigingen een extra steuntje in de rug wil geven. Ook DOS-WK heeft hierin in meegedeeld. Prachtig dat op deze manier sportend Nederland even extra wordt geholpen.


Proost!

Op vrijdagavond 10 maart stond ’t Trefhoes in het kader van bier, … bier, … en nog eens bier. Onder begeleiding van de biersommelier van Biercafé België konden we met zo’n 35 bezoekers kennismaken met enkele prachtige verschillende soorten bier. Ondanks de barre weersomstandigheden weer een mooi avondje DOS-WK.


ABC Travel nieuwe sponsor

Afgelopen week is de handtekening gezet onder een sponsorovereenkomst met ABC Travel. ABC Travel is dé specialist als het gaat om unieke reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en Midden- en Zuid-Amerika. En dat al meer dan 25 jaar! Mooi dat we samen met hen op reis mogen naar nieuwe successen met DOS-WK. ABC Travel: van harte welkom.


Ledenaantal: 300 in zicht!

Afgelopen bestuursvergadering gingen er helaas geen aanmeldingsformulieren over de tafel: nog even geduld a.u.b. …


Met de bus naar de Korfbal League finale

De bus is geboekt, de kaarten zijn gekocht … en we hebben d’r zin in! Op 15 april met een volle bus naar de Kenonz Korfbal League Finale in AHOY. Er is misschien nog een lege stoel. Aanmelden kan middels een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en voor € 35,- beleef je een prachtige dag topkorfbal!


DOS-WK G-Team naar toernooi Devinco

Eveneens op 15 april zal het G-Team van DOS-WK deelnemen aan een groot G-Korfbaltoernooi bij Devinco. Met nagenoeg alle G-sporters reizen we naar Deventer waar we ons hebben ingeschreven voor deelname aan het 4-tallen toernooi van beginnende G-Teams. Naderhand zullen we met alle andere deelnemers nog genieten van een daghap. We kijken uit naar een sportieve en gezellige dag.Good goan!


René Gelderman

voorzitter