Nieuwjaarsreceptie en meer vanuit het bestuur

Beste DOS-WK-ers,


Hierbij een volgende update vanuit het bestuur over onze geliefde korfbalvereniging.


Nieuwjaarsreceptie

Via verschillende social media heeft u de uitnodiging waarschijnlijk al gezien: op vrijdag 6 januari vanaf 20:00 uur nodigen wij u uit voor de DOS-WK Nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige avond kunnen we elkaar veel geluk, gezondheid en sportief succes wensen. Ook  zullen we onze jubilarissen van het afgelopen kalanderjaar in het zonnetje zetten. Ik hoop met u allen in ’t Trefhoes te mogen proosten.


Een leven lang DOS-WK …

Afgelopen bestuursvergadering heeft het bestuur lang stilgestaan bij dit thema. Hierbij speelt, naast ledenwerving, ledenbehoud een belangrijke rol. En nog specifieker: het behoud van leden in een actieve rol: speler/ster, trainer/coach, bardienst, rijdende ouder, bestuurs- of commissielid, etc. etc. etc.  Op specifieke plekken zien wij enkele aandachtspunten in onze vereniging. Zo is het bijvoorbeeld erg jammer dat wij op dit moment geen team in de B-leeftijd kunnen samenstellen. Ook zien we al meerdere jaren dat de overgang van de A-leeftijd naar de senioren er één is soms lastig wordt gevonden. Aan dit thema zullen we de komende tijd veel aandacht besteden in de vorm van gesprekken en vraagstellingen. Wat kan DOS-WK doen om jouw inzet te vergemakkelijken? Waar ben je goed in? Wat vind je leuk? We hebben het er graag met je over. Omdat dit goed past binnen de nieuwe bestuursportefeuille Blauw zal dit ook van daaruit opgepakt worden.


Toegangsweg

Het bestuur heeft bij Stadsdeelbeheer Zuid/West aandacht gevraagd voor de toegangsweg van de Geessinkweg naar onze accommodatie. Het weggetje heeft al jaren geen onderhoud gehad. Met het toegenomen gebruik, bijvoorbeeld door de komst van TKV met de hondentrainingen, is verbreding op sommige plaatsen geen luxe in het kader van veiligheid. Stadsdeelbeheer Zuid/West beoordeelt op dit moment de situatie en laat ons weten welke stappen er genomen gaan worden ter verbetering.


De Kerstman vergeet geen kind

Het Vergeten Kind, het doel dit jaar van 3FM’s Serious Request. Met veel enthousiasme en inzet heeft ons lid Bert Sanders afgelopen weken hiervoor maar liefst € 3.170,- bijeen gekregen. Donaties via de website 3fm.nl/kerstman, het helpen van ondernemers en promotie zoals tijdens de thuiswedstrijd DOS-WK 1 - AKC 1. Veel respect en waardering voor dit initiatief! En dank aan de DOS-WK-ers die bij hebben gedragen.


Ledenaantal: 300 in zicht!

We blijven de teller van ons ledenaantal met spanning volgen. Afgelopen bestuursvergadering kon onze secretaresse weer 2 nieuwe aanmeldingen melden. De 300 komt daarmee steeds dichterbij. Zoals aangekondigd zullen we dit met de nodige aandacht meedelen.


Sponsoring

Naast het bezoek van de Kerstman was er nog een verrassing tijdens de wedstrijd DOS-WK 1 - AKC 1. Onze sponsor 2.0 Accountants was de wedstrijdsponsor en schonk al onze jeugdleden een prachtige DOS-WK handdoek. Een leuk initiatief wat goed past bij de frisse douche na een training of wedstrijd. 2.0 Accountants: bedankt!


Guten Rutsch

En dan langzaamaan loopt 2022 ten einde. De trainingen en wedstrijden liggen even stil en iedereen geniet lekker van het samenzijn met familie en vrienden.

Onze kleinsten, De Kangoeroe Klup, sloten op zaterdag 10 december het jaar af met een ontzettend leuke training. Ik herinner alle Kangoeroes natuurlijk nog graag even aan de RCN-kleurwedstrijd. Ga naar kangoeroeklup.nl, download, print, kleur en stuur ‘m naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je maakt dan kans op een vakantie of een shirt met jouw eigen kleurplaat erop. Deelname kan tot 31 december!

Onze G-korfballers sloten het jaar op 24 december af met een echte kersttraining. Alle 8 sporters waren hierbij aanwezig. Met allemaal een eigen kerstmuts op, maakten ze weer veel plezier met elkaar. In het altijd gastvrije Restaurant Diekmanhal konden zij als afsluitende verrassing allemaal nog een mooi kerstpakket mee naar huis nemen.


Ik wens u allen een zeer fijne jaarwisseling en begroet u graag op 6 januari op onze Nieuwjaarsreceptie.


Good goan!


René Gelderman

voorzitter