Verenigingsupdate van het bestuur

Beste DOS-WK-ers,


Hierbij een volgende update vanuit het bestuur over onze geliefde korfbalvereniging.


Sinterklaasviering en Nieuwjaarsreceptie

In de reeks van verenigingsactiviteiten vierden we afgelopen week het Sinterklaasfeest in ’t Trefhoes. De goedheiligman had het er (gelukkig) maar druk mee: maar liefst 38 kinderen kwamen even naar voren: de één om een liedje te zingen, de ander om een radslag te doen. Allemaal konden ze terug naar hun plekkie met een mooi cadeau en een hand vol pepernoten. Al met al een prachtige avond.

Via verschillende social media zult u de uitnodiging ook gaan zien: op vrijdag 6 januari vanaf 20:00 uur nodigen wij u uit voor de DOS-WK Nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gezellige avond kunnen we elkaar veel geluk, gezondheid en sportief succes wensen en zullen we onze jubilarissen van het afgelopen kalanderjaar in het zonnetje zetten. Ik hoop dan met u allen in ’t Trefhoes te mogen proosten.


DOS-WK en de media

DOS-WK besteedt altijd veel aandacht aan haar PR, de Public Relations. Dit doen we omdat wij erin geloven dat het positief uitwerkt indien we goed zichtbaar zijn voor de buitenwereld. En dan zoveel mogelijk met positieve berichtgeving. Dit is o.a. de reden dat we begin dit seizoen de grote spandoeken rondom onze accommodatie hebben georganiseerd. Iedereen kan dan zien dat de leukste korfbalvereniging van Twente op dit mooie veld speelt.

Afgelopen week stond er een prachtig stuk in De Twentsche Courant Tubantia. Hierin werd DOS-WK in zijn algemeenheid en speler en bestuurslid Marco ten Donkelaar in het bijzonder, zeer positief onder de aandacht gebracht. Prachtig! Als bijvangst was onze hoofdsponsor BijOnt ook prominent in beeld.

Aankomende week is er weer aandacht van de schrijvende pers. Huis Aan Huis zal met een ertikel aandacht besteden aan onze activiteiten op het gebied van G-Korfbal. Houd dit weekblad daarom in de gaten en lees wederom een mooi stuk over onze club.


Ledenaantal: 300 in zicht!

Tijdens de vorige update is het belang van een redelijk ledenaantal uitgelegd. Met zo’n 350 leden zijn wij de perfecte club om voor iedereen korfbal op zijn/haar niveau aan te bieden, inclusief KorfbalFit, Midweek en G-Korfbal. Onderhand kruipt de teller al aardig naar de 300. We staan op dit moment op 294 leden! Het 300e lid en degene die hem/haar lid maakt, gaan we natuurlijk extra in het zonnetje zetten en belonen met een leuke attentie. Dus … neem je broertje, zusje, neefje, nichtje en vriendje en vriendinnetje gauw mee naar DOS-WK … op naar de 300!


Zaal

De zaalcompetitie is nu echt gestart. Afgelopen weekend beleefden we alweer de tweede speelronde, die uiteindelijk erg goed was voor DOS-WK. Van de 12 ploegen wisten er maar liefst 10 de winst binnen te halen. Naast onze D1 moest ook onze hoofdmacht de punten aan de tegenstander laten. Ik roep alle DOS-WK-ers en vrienden van onze club op om de sporthal zoveel mogelijk te bezoeken: de negende man/vrouw doet namelijk wonderen voor onze sporters.


Sponsoring

Na het mooie nieuws over de voortzetting van de samenwerking met AvaTarZ en de nieuwe sponsor Winters en Walter, kunnen we met trots melden dat Broekhuis Auto’s zich weer aan DOS-WK heeft verbonden als sponsor. U zult hen gaan zien op het inschietshirt van de selectie en op een sponsordoek langs het veld. Loop eens binnen bij Broekhuis voor uw zoektocht naar een nieuwe auto of denk aan hen voor uw onderhoud en/of schadeherstel.


Good goan!


René Gelderman

voorzitter