KNKV mobiele app

Beste leden van DOS-WK,


In het aankomende nieuwe jaar willen we graag meer gebruik gaan maken van de mobiele app van het KNKV. Hierin vindt u nu alle teams van DOS-WK met standen en uitslagen, maar er zijn nog meer functies beschikbaar in de app, en die willen we komend jaar gaan gebruiken.


Denk hierbij aan het toevoegen van kantinediensten en andere taken in de app, waarbij we uw talenten als vrijwilliger goed kunnen gebruiken. Maar ook een kalender met activiteiten die er zijn binnen de club en we kunnen gerichter communiceren met de leden d.m.v. berichten.


Veel leden gebruiken de app al en zijn er mee bekend. We hebben de laatste weken al veel spelende leden geïnformeerd, en willen via deze weg ook de niet spelende leden vragen om de app te gaan gebruiken, zo kunt u eenvoudig DOS-WK volgen en hopelijk straks ook een steentje bijdragen door een gezellige kantinedienst te draaien.


U kunt de app op de volgende manier gebruiken:

- Download de app in de playstore op uw mobiel. Deze heet 'KNKV wedstrijdzaken'.

- Maak een account aan in de app met uw emailadres.

- Hierbij is het belangrijk dat dit emailadres hetzelfde is als het emailadres dat bij ons bekend is in onze administratie.​

- Mocht uw emailadres niet bekend zijn in onze administratie dan kunt u een email sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan zorgen wij er voor dat de KNKV app op de juiste manier werkt.


Ook voor vragen kunt u hier terecht.


Met sportieve groet,

Bas Stroink