Update van het bestuur

Beste DOS-WK-ers,


Hierbij een volgende update vanuit het bestuur over onze geliefde korfbalvereniging. Kort na iedere bestuursvergadering houden we hiermee de vereniging op de hoogte van enkele zaken die over de bestuurstafel zijn gekomen.


In Memoriam: Bram Nijenhuis

Op maandag 27 maart jl. bereikte ons het trieste bericht dat die ochtend ons lid Bram Nijenhuis was overleden. Bram was een graag geziene gast op het DOS-WK veld en heeft door de jaren heen veel meegemaakt met en bijgedragen aan onze vereniging. Vele korfballers, zowel van binnen DOS-WK maar ook erbuiten, betuigden hun steun aan de familie.


300 !!

Yes: we zijn er! Met de komst van een nieuwe dame in onze D1 heeft de ledenteller van DOS-WK de 300 bereikt! En prachtige mijlpaal in dit seizoen. We hebben dit feestje met de D1 gevierd, waarbij het nieuwe lid helaas nog net even niet aanwezig kon zijn. Zij ontvangt van haar trainers nog een leuk presentje.


Back to the green: Loek en Nine bedankt!

Onze ploegen hebben de laatste wedstrijden in de zaal gespeeld. Onze F3, F1, E1 en C2 mochten kampioensbloemen in ontvangst nemen. Nog enkele dagen en we staan met ons allen weer op de groene grasmat aan de Geessinkweg. Ook gaan de deuren van ’t Trefhoes weer open, waarvoor iedereen nog even zijn/haar kantinedienst moet kiezen en doorgeven.

Met deze overgang nemen we ook weer afscheid van ons 2e thuis: Restaurant Diekmanhal bij Loek en Nine. Mandenlang hebben zij ons weer vertroeteld waardoor de zaalperiode zonder onze eigen kantine toch altijd warm en gezellig is. Natuurlijk hebben we hen hiervoor in het zonnetje gezet. Loek en Nine: nogmaals bedankt.


Korfbalclinic bij Albert Heijn Kamphuis Helmerhoek

Wat een leuk idee: het winnen van een Korfbalclinic bij DOS-WK bij Albert Heijn Kamphuis op de Helmerhoek. Afgelopen week richting Pasen was dit mogelijk. Vele foto’s kwamen voorbij van blije kinderen met een leuk Paas presentje én die felbegeerde tegoedbon. Hopelijk zien we vele klassen voorbij komen om kennis te maken met onze leuke sport en gezellige vereniging.


Activiteiten

Het voorjaar breekt aan, wat traditioneel altijd veel activiteiten met zich meebrengt. Hieronder een greep uit wat komende weken allemaal bij DOS-WK te beleven is.


Paaseieren zoeken

Op maandag 10 april zullen onze jongsten weer zoeken naar de door de Paashaas verstopte eieren op het DOS-WK veld. Een traditie, en oh zo leuk.


Met de bus naar de Korfbal League finale

Op zaterdag 15 april gaat het dan gebeuren: met de bus naar AHOY voor het kijken van de zaalfinales. Het is nog even spannend wie we naast PKC/Vertom 1 allemaal in actie zullen zien komen. In ieder geval een hele leuke dag om mee te maken.


G-Toernooi Devinco

Ook op zaterdag 15 april reist ons G-team af naar Deventer voor een G-Toernooi bij onze vrienden van Devinco. In een poule van beginnende 4-tallen zullen zij enkele leuke wedstrijdjes gaan spelen. Eveneens een leuke dag.


Koningsspelen

Vrijdag 21 april vinden de Koningsspelen plaats op ons DOS-WK veld. Diverse basisscholen zullen aanwezig zijn om gezamenlijk sportief bezig te zijn vooruitlopend op de Koningsdag.


Giga Kangoeroe Dag

Op woensdag 17 mei is de Giga Kangoeroe Dag bij DOS-WK. Vele jonge sporters zullen een onvergetelijke dag beleven met vele leuke spellen en een beetje korfbal. Mocht je nog zin en tijd hebben om te helpen: via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kun je je aanmelden.Good goan!


René Gelderman

voorzitter