Rabo Clubsupport actie van start!

Wat is Rabo Clubsupport?

Rabo Clubsupport is een initiatief van de Rabobank waarbij zij een mooie pot geld verdelen over alle stichtingen en verenigingen die bij hen zijn aangesloten. Die pot met geld wordt naar rato verdeeld over alle stemmen die aan de deelnemers worden gegeven. Elke stem telt dus! Stemmen kan vanaf 4 september.


Wat is ons doel?

Al vele jaren hebben wij een samenwerking met Tsjechische zustervereniging SK RG Prostejov, als onderdeel van deze samenwerking is onze intentie om als vereniging met onze oudste jeugd om de paar jaar Prostejov en omstreken te bezoeken voor een zogenoemde korfbal promotie tour. Tijdens deze week bezoeken we o.a. verschillende (basis)scholen om de mooie sport daar onder de aandacht te brengen, en met succes! DOS-WK wil graag financieel bijdragen om deze geweldige ervaring voor onze leden betaalbaar te houden. 🇨🇿


Hoe kun jij stemmen op DOS-WK?

Als lid van de Rabobank kun jij jouw stemmen verdelen voor de Rabo Clubsupport actie. Heb jij een rekening bij de Rabobank ben je niet automatisch lid, maar dit is heel makkelijk en gratis te regelen, dat kan via de Rabo App of www.rabobank.nl/leden. Stemmen op DOS-WK kan vervolgens ook via de Rabo App of via Internetbankieren. Stemmen kan van 4 t/m 26 september!


Geen klant bij de Rabobank?

Niet getreurd! Helaas kun jij zelf niet stemmen op ons, maar je kunt ons natuurlijk wel promoten bij al jouw vrienden en familie! Vraag al jouw vrienden en familie of zij klant zijn bij de Rabobank (regio Zuid en Oost Twente) en of zij hun stem willen uitbrengen op DOS-WK en ons te helpen met dit mooie doel!