Jongwijs Korfbaldagen 2022!

Dinsdag 23 augustus, woensdag 24 augustus en donderdag 25 augustus kunnen alvast genoteerd worden in de agenda's, want dan is het weer tijd voor de RegioBank Jongwijs Korfbaldagen op de velden van DOS-WK! We trappen af om 10:00 en gaan door tot ongeveer 16:00.


Voor wie?

Voor alle jeugdleden van DOS-WK, maar ook broertjes/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes, neefjes/nichtjes zijn van harte welkom om mee te doen!

Wij zorgen voor drinken, tussendoortjes en een lekkere lunch.


Naast korfbaltrainingen gaan we ook andere leuke activiteiten doen en op donderdag wordt er traditiegetrouw gestreden om de Korfbaldagen Wisselbokaal!In de week van de Jongwijs Korfbaldagen zijn ook onze Tsjechische vrienden uit Prostejov weer van de partij! Een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien óf om alvast kennis te maken voor onze Tsjechiëreis in oktober!


Aanmelden

Aanmelden kan bij Arine via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via een appje naar 0622171511. Aanmelden kan voor 1, 2 of 3 dagen!


Ben je geen jeugd meer?

Ben je geen jeugd meer, maar wil je wél de Jongwijs Korfbaldagen meemaken? Meld je dan ook aan. Helpende handjes kunnen we altijd gebruiken!