Naar Ahoy met DOS-WK

Ja! Dit jaar kun je weer met DOS-WK naar de zaalfinale in AHOY Rotterdam. Het grootste korfbalevenement van het jaar! Samen met 10.000 korfbalfans kun je live meemaken hoe de twee beste ploegen van Nederland gaan uitvechten (korfballend natuurlijk) wie de kampioen van seizoen 2022-2023 wordt.

We gaan op 15 april met de bus richting AHOY en omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om mee te gaan betalen wij (DOS-WK) 50% van de busreis. Dat houdt in dat de kosten voor de bus €10,- pp zijn i.p.v. €20,- pp. In combinatie met een groepsticket voor de wedstrijd van €25.- is het totaalbedrag €35,- pp voor DOS-WK leden en begeleiders (ouders/verzorgers).

We hopen dat jullie met ons meegaan! Heb je nog vragen? Die kun je stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Post Tags

Recent Nieuws

Naar Ahoy met DOS-WK

Nieuwjaarsreceptie